Vill du göra en fransförlängning?

God morgon, god morgon och välkomna till skönhetsbloggen och till ännu ett inlägg. Jag ägnar som vanligt en stund åt att skriva inlägg till mina kära följare och det blir nu ett inlägg om en skönhetssalong som heter Electraz. Jag gör regelbundet fransförlängningar och går då alltid till Electraz eftersom det är en salong som man kan gå till om man önskar få göra fransförlängning i Eskilstuna, och då jag bor i omnejd av Eskilstuna passar därför denna salong särskilt bra. 

Det här är en skönhetssalong som jag går till på grund av att en god vän till mig rekommenderade mig att gå dit. Hon tipsade mig om den här salongen efter att jag varit på ett annat företag där jag blev dåligt bemött och fick en fransförlängning som inte varade mer än tre dagar innan fransarna började ramla av. Jag blev så klart besviken men desto mer nöjd är nöjd över att jag numera går till Electraz som kan hjälpa även dig om det nu är så att du vill göra en fransförlängning i Eskilstuna. Nöjda kunder är det viktigaste för personalen på Electraz och att det är många nöjda kunder stämmer verkligen. Även du som är intresserad utav lashlift, 3D-bryn eller kosmetisk tatuering kan med fördel gå till Electraz. Jag hade inte tänkt att säga så mycket mer om det här nu för jag är på jobbet och rasten börjar gå mot sitt slut, men ni får nu ha en bra helg på er alla eftersom det är fredag idag.