Healing och coaching i kombination

Det har varit otroligt mycket att göra på det här jobbet som jag har över sommaren. Jag är semestervikarie inom vården och jag har nog aldrig jobbat så hårt som jag gjort de senaste veckorna så jag kände att jag behövde göra något bra för mig själv, något som skulle få mig att gå ner i varv och förbättra mitt allmänna välbefinnande som hade fått sig en nagg i kanten. Lösningen för min del blev när jag bokade en tid för healing i Täby hos ett företag som heter Här och Nu

Jag fick reikihealing som är en enkel och praktisk teknik för djup avslappning. Efter att jag fått 30 minuters healing så fortsatte behandlingen men den övergick då till coaching. Jag behövde nämligen hjälp både med avslappning men också att komma underfund med vad det var som gnagde i mitt inre och gjorde att jag kände mig ur balans. Jobbet var en del, men det var andra saker också, men det är nästan för personligt för att jag ska ta upp det med er, hur mycket jag än tycker om er som troget och lojalt följer denna blogg. Jag är mycket nöjd med både denna coaching och den healing i Täby som jag fick när jag kom till Här och Nu. På grund av att denna healing hade så god effekt vill jag rekommendera er att prova detta, det är nämligen en beprövad behandling med tusenåriga traditioner ifrån Indien, och känner ni att ni skulle vilja få reda på med om det här då tycker jag att ni ska höra av er till Här och Nu. Det var allt för denna gång, hoppas att ni tyckte det var ett spännande inlägg och nu får ni ha det så bra tills vi hörs igen.