Massage nära Kinna

Varmt välkommen till bloggen såhär några dagar innan påsk. Så länge man är frisk och kry tar man allt för givet. Jag fick ryggskott och blev liggandes på soffan sjukskriven i några dagar. Detta har inte varit någon höjdare, men så hörde jag genom min svägerska som kom och hjälpte mig med städningen när jag inte kunde städa själv på grund av värken, om ett företag som vänder sig till dem som önskar få massage i Kinna med omnejd. Min svägerska tyckte absolut att jag skulle prova och se om inte massage kunde få mig bättre, och eftersom hon var nöjd med det här företaget vid namn Amazonit Friskvård och gav mig rådet att ta mig dit, så gjorde jag det, med viss möda och stort besvär. 

Vilken skillnad till det bättre det blev på en gång, det är knappt man tror att det är sant. Jag klev in på Amazonit Friskvård med svåra smärtor, och 90 minuter senare var värken som bortblåst. Jag tycker alltid det är roligt att få tipsa er läsare om det som ligger mig varmt om hjärtat, och skulle det nu vara så att någon av er söker efter massage i Kinna med omnejd så tror jag helt klart att ni kommer att känna er lika nöjda som både min svägerska och jag, om ni väljer att gå till Amazonit Friskvård. Eftersom det här med massage hade så bra effekt på mig så tror jag att det kommer att fungera lika bra på er! Nog talat om detta med massage i Kinna med omnejd, nu önskar jag alla mina läsare en riktigt fin påsk och jag hoppas att vi får lite bättre väder än vad vi har just nu, med ihållande regn och rätt så kyligt.