Få dina fransar fixade

Tjabba, tjena, hallå! Välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en fantastisk vecka, dessutom att ni kommer få en riktigt bra helg. Innan jag går på helg tänkte jag skriva ett inlägg, det kommer handla om ett företag som verkligen gör riktigt fina fransar i Örebro, det är som magi.

Under en längre period har jag gått och fixat mina fransar och det är många av er som har velat veta vart jag vänder mig för detta, något jag tänkte prata närmare om i dagens inlägg. Den grundläggande anledning till att jag började gå och få mina fransar fixade var för att jag ville se piggare och fräschare ut utan att behöva lägga massa tid på smink varje dag. Jag hade märkt hur trött och sliten jag såg ut när jag inte hade någonting på ögonen, alltså mascara eller lösfransar. Till slut kände jag att det var nog med att se trött ut och bokade in en tid för att fixa mina fransar i Örebro, jag bokade då in mig på företaget Lashes By Moa. Det är dit jag har gått under hela tiden jag har fixat mina fransar, och kommer med största sannolikhet att göra det så länge jag vill ha mina fransar fixade. Efter varje besök blir jag lika överraskad över hur fint resultat jag får, vilket är den största anledningen till att jag fortsätter gå dit. Dessutom får jag riktigt bra service där, man blir alltid väl bemött och känner sig välkomnad. Det är en del som jag verkligen värdesätter, får jag inte ett bra bemötande blir hela min upplevelse sämre. Så om någon av er läsare vill gå och fixa era fransar i Örebro samt få bra service under tiden tycker jag definitivt att ni borde gå till Lashes By Moa.