Fasadtvätt för andra gång på två veckor

Hejsan svejsan bloggen! Jag fick för mig att vara lite extra duktig häromdagen och trimma runt huset. Det gick hur fint som helst men jag har inget stänkskydd på trimmern så det skvätte ganska mycket när jag körde igång. Dessutom så var det tidigt på morgonen så det var fortfarande lite dagg i gräset. Att jag fick en del gräs på mig spelade inte så stor roll, men att jag skulle skvätta ner halva huset med jord och gräs hade jag inte riktigt tänkt på. Så nu får jag ringa efter fasadtvätt också. Bra tänkt men fel gjort, ett uttryck som minst sagt summerar mitt utförande. Jag har nu ett grönvitt hus med lite bruna toner och det faller inte riktigt mig i smaken om man säger så. Det som är så tråkigt med hela händelsen är att jag bara för någon vecka sedan lånade en högtryckstvätt från en kollega och tvättade hela huset. Resultatet fick alltså bara vara i några dagar innan nu blivit dags för fasadtvätt igen. Den här gången kommer jag garanterat inte att göra det själv, det får räcka med en fasadtvätt om året för mig. I övrigt så är livet väldigt bra och jag har en riktigt fin gräsmatta speciellt runt huskanten, så jag bekymrar mig inte särskilt mycket över det här förutom att jag ska ta tag i det och lösa det. Jag har faktiskt badat i havet idag för första gången det här året och det var en behaglig temperatur måste jag medge. Förra året var jag dock betydligt snabbare i havet och då var första badet redan i slutet på maj, så i år var jag lite mer mesig. Det kan hända att det blir ett kvällsdopp senare också, jag har ju semester och då får man göra lite som man själv känner för.