Nails By Lissel

Gud så roligt det är att jag har fått så många nya följare på bloggen, och det är härligt att skriva till er och berätta om olika saker jag är med om i mitt liv. Det är mest vardagliga saker jag skriver om, och idag ska jag berätta att när sommaren äntligen kom så satte det igång vårkänslor inom mig, fast det är ju inte vår nu förstås utan sommar. Jag gick till en salong och gjorde en nagelförlängning och därför ska jag skriva ett inlägg om detta idag, så att ni som har lust till en nagelförlängning i Borlänge ska veta om att i alla fall jag gick till en salong som heter Nails By Lissel och jag kan starkt rekommendera er andra att gå dit också, ifall ni vill göra en nagelförlängning i Borlänge då förstås. Nails By Lissel är en salong som jag valde att gå till första gången för över ett år sedan. Jag hade då varit lite besviken med en nagelförlängning som jag gjort hos en annan salong, det var bristfällig kvalitet, men så var det en kompis till mig som tyckte att jag hade vänt mig till fel företag från första början och hon tipsade mig om Nails By Lissel, dit hade hon gått flera gånger och fått lika god hjälp varje gång. Jag tycker det är kul att kunna ta ut svängarna ordentligt med fantasifulla och snygga naglar, och det är klart att när man betalar för att göra en nagelförlängning i Borlänge så vill man ju att naglarna ska hålla sig lika snygga under en bra tid framöver och inte trilla av efter några dagar. Det var det som hände första gången när jag gick till det där andra företaget, men detta problem har inte uppstått efter att jag varit hos Nails By Lissel.